Porthos voor alle inwoners van Walcheren


De gemeenten op Walcheren organiseren zorg en ondersteuning via Porthos

Bij Porthos bent u aan het goede adres als u ondersteuning nodig heeft om mee te kunnen doen aan het 'gewone leven'. Omdat u kampt met een ziekte of beperking, omdat u een moeilijke periode in uw leven doormaakt, omdat u te maken heeft met een stierlijk vervelende puber, een slecht etend kind of omdat u zelf niet een goede oplossing kunt vinden. Porthos is er voor alle vragen en advies op het gebied van welzijn, zorg, opvoeden en opgroeien.

 

Het uitgangspunt van Porthos is: ‘wat je zelf kunt doen, doe en regel je zelf. Eventueel samen met je familie, vrienden of kennissen’. Als dat niet of onvoldoende lukt, of u houdt vragen over welzijn, zorg, opvoeden of opgroeien, is er Porthos.


Porthos en partnerorganisaties

Porthos heeft een loket in Middelburg en een loket in Vlissingen. In dezelfde gebouwen zitten ook een aantal andere organisaties die werkzaam zijn in zorg en ondersteuning, zoals maatschappelijk werk, Manteling, Vluchtelingenwerk (Middelburg) en het consultatiebureau (Vlissingen). Deze organisaties zijn niet hetzelfde als Porthos, maar zijn wel samenwerkingspartners. De contactgegevens en openingstijden van Porthos en de partners van Porthos vindt u onder Contact & Hulp.

 

Kijk hier voor alle huidige Walcherse locaties van de GGD

 

Kijk eerst goed op de website

U hoeft niet naar het Porthosloket toe. U kunt ook bellen of mailen. Deze site bevat veel informatie waar u misschien al direct mee geholpen bent. Kijk eerst op Veelgestelde vragen en klik eens op www.hoeverandertmijnzorg.nl

 

PGB problemen?

Porthos heeft een specifiek PGB team, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur op 088-751 4000 en via mail pgb@porthos.nl. Voor overige vragen mailt u naar info@porthos.nl.
Op de website van de SVB kunt u ook veel informatie vinden en uw dossier inkijken: www.svb.nl.

 

Klachten?

Voelt u zich niet goed behandeld door Porthos of bent u het niet eens met de toegewezen hulp en ondersteuning? Kijk hier wat u kunt doen.